Get Adobe Flash player

Ronde van Borne 2020 gaat definitief niet door

De wielerronde die tijdens de Melbuul’ndagen in Borne georganiseerd wordt gaat definitief niet door. Ook de Melbuul’n dagen en de Run Bike Run zijn geannuleerd. Deze activiteiten zouden tijdens de Melbuul’ndagen in het laatste weekend van augustus plaatsvinden. Dit naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet, waarin onder andere bekend werd gemaakt dat evenementen tot 1 september verboden zijn.

Uiteraard betreuren wij en de andere organisaties ten zeerste dat de activiteiten niet door kunnen gaan. Alle vrijwilligers waren sinds januari druk bezig met de voorbereidingen om de Bornse gemeenschap net als in voorgaande jaren een aantrekkelijk programma te kunnen bieden. Helaas komt eind augustus te vroeg voor het organiseren van een evenement van een dergelijke omvang.

Met begrip voor de beslissing van het kabinet zijn de vrijwilligers van de betrokken organisaties op de hoogte gebracht van het bovengenoemde besluit. Ook voor hen is dit uiteraard een flinke teleurstelling.

Stichting Melbuul’ndagen doet een dringend beroep op alle inwoners van Borne om in deze lastige tijd de lokale ondernemers te ondersteunen door bij hen te kopen. Zonder de ondersteuning van de lokale ondernemers was en is het onmogelijk om evenementen als de Melbuul’ndagen, de Run Bike Run en de Ronde van Borne te organiseren.